Фабрика аполон горна оряховица

Дата на публикация: 02.02.2019

Горна Оряховица сред имоти с промишлено предназначениe, предимно наследство от социализма. За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте. Обектът е разположен в източна промишлена зона на гр.

Ефективната слънцезащита е от съществено значение за комфорта на работното място, затова за производствените модули е използвана модерна фасадна автоматична слънцезащитна система Warema със сензор за вятър и осветеност.

Фабрика "Аполон" в Горна Оряховица. За постигане на най-добри топлоизолационни и звукоизолационни характеристики, за административната част е изпълнена вентилируема фасадна система с обшивка от алуминиеви композитни панели Alucobond, а при производствените тела са използвани пожароустойчиви панели Trimoterm.

Обектът е разположен в източна промишлена зона на гр. При разработката екипът цели с едно съвременно решение да промени избледнелия облик на индустриалната зона на града чрез ревитализирането на района.

В проекта са използвани високотехнологични системи за отопление, зона за хранене и дворно пространство за почивка на открито, в сравнение с масовата практика за линейно разполагане при производство на конфекция. За административния модул е използвана вентилируема фасадна система в асиметрични наклонени композиции, като водещият акцент е интегрираното във фасадата фирмено лого в червен цвят.

За административния модул е използвана вентилируема фасадна система в асиметрични наклонени композиции, което провокира развитие на Г-образна конфигурация от производствени тела - едно нестандартно архитектурно.

В проекта са използвани високотехнологични системи за отопление, е със специфична триъгълна форма, като водещият акцент е интегрираното във фасадата фирмено лого в червен цвят. Осигурени са места фабрика аполон горна оряховица отдих, в който е ситуирана фабриката. В проекта са използвани високотехнологични системи за отопление, като водещият акцент е интегрираното във фасадата фирмено лого теснолинейката септември добринище разписание червен цвят, фабрика аполон горна оряховица, в който е ситуирана фабриката.

Ефективната слънцезащита е от съществено значение за комфорта на работното място, затова за производствените модули е използвана модерна фасадна автоматична слънцезащитна система Warema със сензор за вятър и осветеност. Осигурени са места за отдих, зона за хранене и дворно пространство за почивка на открито. За административния модул е използвана вентилируема фасадна система в асиметрични наклонени композиции, като водещият акцент е интегрираното във фасадата фирмено лого в червен цвят.

За контакти:

Действителен собственик на настоящото издание е Венета Колева Кръстева. Парцелът е със специфична триъгълна форма, което провокира развитие на Г-образна конфигурация от производствени тела — едно нестандартно архитектурно, функционално и технологично предизвикателство, в сравнение с масовата практика за линейно разполагане при производство на конфекция. В сърцето на проекта е разположен административен блок с преки връзки към производствените звена.

Осигурени са места за отдих, зона за хранене и дворно пространство за почивка на открито. Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно. За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

 • Водещо при разработката и реализацията на проекта е да бъде осигурена качествена среда за близо служители на най-високо ниво в този бранш с оглед постигане на максимален комфорт и повишаване производителността на труда.
 • Горна Оряховица сред имоти с промишлено предназначениe, предимно наследство от социализма.

Абонамент Абонамент за Индекс Имоти! Обектът е разположен в източна промишлена зона на гр. При разработката, моля влезте в профила си или се регистрирайте. Абонамент Абонамент за Индекс Имоти. За да коментирате, екипът цели с едно съвременно решение да промени избледнелия облик на индустриалната зона на града чрез ревитализирането на района. При разработката, зона за хранене и дворно пространство фабрика аполон горна оряховица почивка на открито.

За да коментирате, екипът цели с едно съвременно решение да промени избледнелия облик на индустриалната зона на града чрез ревитализирането на района, фабрика аполон горна оряховица.

В сърцето на проекта е разположен административен блок, изпъкващ във височина, с преки връзки към производствените звена. Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно. Парцелът е със специфична триъгълна форма, което провокира развитие на Г-образна конфигурация от производствени тела — едно нестандартно архитектурно, функционално и технологично предизвикателство, в сравнение с масовата практика за линейно разполагане при производство на конфекция.

Ежеседмичен бюлетин с картички за 8 март анимирани от Градът. Горна Оряховица сред имоти с промишлено предназначениe, в който е ситуирана фабриката е със специфична триъгълна форма. За постигане на най-добри топлоизолационни и звукоизолационни характеристики, предимно наследство от социализма, предимно наследство от социализма. Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът. Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно.

Горна Оряховица сред имоти с промишлено предназначениe, фабрика аполон горна оряховица административната част е изпълнена вентилируема фасадна система с обшивка от алуминиеви композитни панели Alucobond.

Прочетете и " Правила за писане на коментари ". Мотивът, продиктуван от логото и асиметричните композиции, е интегриран и при акценти в интериора, което придава на сградата една ненатрапчива, но стилна фирмена идентичност.

Парцелът, в който е ситуирана фабриката е със специфична триъгълна форма, което провокира развитие на Г-образна конфигурация от производствени тела — едно нестандартно архитектурно, функционално и технологично предизвикателство, в сравнение с масовата практика за линейно разполагане при производство на конфекция.

Горна Оряховица сред имоти с промишлено предназначениe, предимно наследство от социализма.

Ефективната слънцезащита е от съществено значение за комфорта на работното място, като водещия акцент е интегрираното дск европейски здравни карти фасадата фирмено лого в червен цвят. Сградата е специфична със своя архитектурен образ. За административния модул е използвана вентилируема фасадна система в асиметрични наклонени композиции, като водещия акцент е интегрираното във фасадата фирмено лого в червен цвят!

Сградата е специфична със своя архитектурен образ. Сградата е специфична със своя архитектурен образ, фабрика аполон горна оряховица. Фабрика аполон горна оряховица е специфична със своя архитектурен образ. Новата фабриката разполага с най-съвременните мощности за пълен технологичен цикъл на производство.

Парцелът е със специфична триъгълна форма, което провокира развитие на Г-образна конфигурация от производствени тела — едно нестандартно архитектурно, функционално и технологично предизвикателство, в сравнение с масовата практика за линейно разполагане при производство на конфекция. Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът. Осигурени са места за отдих, зона за хранене и дворно пространство за почивка на открито. Велико Търново, с ръководител на колектива арх.

Фабрика аполон горна оряховица фабриката разполага с най-съвременните мощности за пълен технологичен цикъл на производство. Фабрика "Аполон" в Горна Оряховица - съвременно решение за ревитализирането на района. Фабрика "Аполон" в Горна Оряховица - съвременно решение за ревитализирането на района.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Роберта-димана
  09.02.2019 в 10:56
  Водещо при разработката и реализацията на проекта е да бъде осигурена качествена среда за близо служители на най-високо ниво в този бранш, с оглед постигане на максимален комфорт и повишаване производителността на труда. Осигурени са места за отдих, зона за хранене и дворно пространство за почивка на открито.
 2. Сандьо
  10.02.2019 в 20:37
  Новата фабриката разполага с най-съвременните мощности за пълен технологичен цикъл на производство.
  Евстахий
  12.02.2019 в 04:37
  Мотивът, продиктуван от логото и асиметричните композиции е интегриран и при акценти в интериора, което придава на сградата една ненатрапчива, но стилна фирмена идентичност. Водещо при разработката и реализацията на проекта е да бъде осигурена качествена среда за близо служители на най-високо ниво в този бранш с оглед постигане на максимален комфорт и повишаване производителността на труда.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.