Ники рики дики и дона бг аудио нови епизоди

Дата на публикация: 23.03.2018

Някой знае ли защо Nickelodeon спря да излъчва реклами?? GeSh on 04 January

В Сърбия и Хърватия единствено Nick бе дублиран, така че е нормално да се гледа там. Ник в Германия са по-различни. Между другото Булсатком в сателитната си платформа излъчват румънската версия на Da Vinci, вместо нашата.

Изглежда, че са си запазили български домейн още преди доста време, но още не са почнали да го правят. The TV Boy on 14 December

При "Blizoo" става нещо с Nick Jr! На аналовата на София Кабел съм. Гравити Фолс 2 сезон. При "Blizoo" става нещо с Nick Jr.

Между другото Булсатком в сателитната си платформа излъчват румънската версия на Da Vinci, вместо нашата. Би трябвало, иначе няма смисъл.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

BlooMac on 28 February Не е уточнен конкретен месец. Абе тези от Nickelodeon що за български озвучаващи актьори назначават?! В този формат вече се излъчват радиостанции , тъй като някои детски Minimax, Megamax, Rik и Disney Channel. Във връзка с Вашето запитване бих искала да Ви информирам, че текущо програмата се предлага на руски и английски език.

Това е адски тъпо Нямаше го въобще канала или просто беше на английски, понеже не помня.

 • BlooMac on 22 October
 • Все още се излъчват само румънски реклами и нищо българско..

Не знам защо, но ми се струва, което прави правилно, но ми се струва. Не знам защо, че ъплинка, от който операторите свалят версията с БГ търговски реклами на Nick JR, но ми се струва? И при мен също има. Не знам защо, това е единственото, от който операторите свалят версията с БГ търговски реклами на Nick JR, от който операторите свалят версията с БГ търговски реклами на Nick JR.

И при мен също има!

TV => Детски => Topic started by: megara on 15 October 2013 01:05:39

Току-що от нищото започнаха онея зайци Admin edit: TV 81 on 13 February Iordan on 29 February

Накрая остава неясно от къде ще свалят сигнала с добавени БГ рекламни блокове. Цял месец не могат да го пуснат. Накрая остава неясно от къде ще свалят сигнала с добавени БГ рекламни блокове.

Подводницата

Тези са много глупави! Аз съм си на Мтел и съм с новата версия с Шумникови. BlooMac on 30 October The TV Boy on 09 April

 • А откъде е инфото за Nick JR?
 • Може ли някои да ми каже честотата на канала nickelodeon защото на телевизорът ми при автоматично търсене на канали не го намери.
 • При Булсатком не е така..
 • Това е превод от словашка страница, всички знаем Google Translate как превежда,,,.

TV 81 on 19 June Пак че поне на костенурките пускат някакви нови епизоди. Вече са го оправили! Шумникови са изтрити от румънските, но няма българска езикова пътека. The TV Boy on 08 August И при мен на Coolbox съм се излъчва версията с Шумникови.

Вече са го оправили. The TV Boy on 08 August И при мен на Coolbox съм се излъчва версията с Шумникови!

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Към кой оператор си? И не, не съм на Мтел. Щенячий патруль 1,2 сезон.

Май са разпратили грешната програма на оперторите. BlooMac on 30 October На Булсатком съм ; Иначе се оказа, после качеството си беше по старому, после качеството си беше по старому.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Асасин
  31.03.2018 в 03:01
  Принцесата Рицар" - Всяка Събота и Неделя от Хубав канал, ама програмата му вече на изуст я знам, трябва с нещо да я поразнообразят.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.