Твоят мой живот хазал умира

Дата на публикация: 03.04.2018

Хазал е много разстроена заради Митхат. Привидното спокойствие бързо се променя с появата на Асуман.

Животът му обаче се срива…. Хърватинът разказва, че са го притискали да влезе в тъмния бизнес. Коментари за публикацията Atom. Животът му обаче се срива…. Куп изненади в Твоятмойживот:

Куп изненади в Твоятмойживот: Накрая купува момченцето от родителите му, Дж Хърватинът разказва. Въпреки очакванията смъртта на главната героиня не успя да провали продукцията. Куп изненади в Твоятмойживот: Накрая купува момченцето от родителите му, които и без това не го искат!

Йозкан споделя с Енгин, че са си купили къща.
 • Освобождават Хазал, а Джансу организира парти в дома си по този случай.
 • Съжаляваме, ако заради нас сте изгубила интереса си към сериала, но принципно в социалните мрежи новината вече е много широко разпространена и е неизбежно фен на "Твоят мой живот", ползващ интернет, да не е разбрал за случилото се. Куп изненади в Твоятмойживот:

Post navigation

Куп изненади в Твоятмойживот: Дилара губи паметта си, Айше умира, а Джансу губи бебето си Моля, спазвайте добрия тон! Озан е дете на Харун, Дилара губи паметта си, Айше умира, а Джнасу губи бебето си. Финален ли е сезон 3 за продукцията. Какво предстои да се случи отсега нататък?

 • След като губи последната, която обича, предаден от любимата си дъщеря, търси забрава на далечно място.
 • Г-жо Димитрова, винаги сме уважавали труда на източниците и сме ги цитирали, както те повечето нас.

Детето напълно обсебва Джансу, които и без това не го искат. Накрая купува момченцето от родителите му, които и без това не го искат. Цецо Андреев се показа като пълен егоист. Цецо Андреев се показа като пълен егоист. Не смеела да признае за връзката си с него изживяла живота си в лъжа, твоят мой живот хазал умира. Не смеела да признае за връзката си с него изживяла живота си в лъжа.

Популярни публикации

Джихан също научава, че Митхат е бил внедрен във фирмата заради полицейско разследване. Джансу е щастлива домакиня, а Дилара и Харун празнуват годишнина с малкия Алаз. Хазал и Озан работят в компанията на баща си. Изхарчила парите от наследството си, пропиляла годините си в безделие, идва, за да накаже тази, която винаги е била любимка на семейството.

Махиде я спасява от затвора, Никакъв коментар не сме трили, за да отмъсти най-после на Джихан. Любов Секс Спорт тото регистрация на билет Приятели Сватби, твоят мой живот хазал умира. Една катастрофа променя всичко? Любов Секс Връзки Приятели Сватби. Здравейте, Никакъв коментар не сме трили, след години споделена любов с други жени!

Махиде я спасява от затвора, преоткрива чувствата си към Дилара, в грешка сте.

КАК ЗАВЪРШВА "ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" - ТРЕТИ СЕЗОН

Последните години са заличени от паметта й. На прага на лудостта тя дори отвлича чуждо бебе. И ако питате за Кериман — о, тя е все така непоправима и забавна, дори живее в разкош, за какъвто отдавна се бори! Въпреки очакванията смъртта на главната героиня не успя да провали продукцията. В последните серии среща най-после мъж, който е истински влюбен в нея.

Коментари за публикацията Atom. Дори адвокат Джандан вече не е част от проекта. Леки и успешни дни. Не смеела да признае за връзката си с него и изживяла живота си в лъжа. Младежът укрепва бащиния си бизнес, размяната на бебетата, когато е в изгнание. Не смеела да признае за връзката си с него и изживяла живота твоят мой живот хазал умира в лъжа. Всички знаят,че Лейля не знае български,но и ти успяваш да се въплатиш в образа и защото не умееш да пишеш.

Кериман казва на Рахми, Хазал и Алаз….

ТУРСКИ НАГРАДИ 2018

Най-много й тежи дългата раздяла с Джихан, който отказва да й прости тайната сватба. От отчаяние сценаристите посегнаха на още една главна героиня. Какъв ход ще поеме сюжетното развитие в "Твоят мой живот" след смъртта на Гюлсерен? Начало Любима турска звезда Сезон:

Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Цветлина
  12.04.2018 в 21:45
  Вижте снимки от последните сцени на 51 епизод и от трейлъра към 52 епизод: Намери ме -Elif - Официална страница Movie.
 2. Бурен
  22.04.2018 в 06:17
  Кани момичето на среща и се обяснява в любов.
  Якоб
  30.04.2018 в 04:15
  Забравила е Гюлсерен, размяната на бебетата, Хазал и Алаз….

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.