Пухкава заливка за мусака с прясно мляко

Дата на публикация: 09.04.2018

Как се прави заливка за мусака? Мусаката трябва да е гореща - всъщност като наближи да става намалете фурната наполовина и започвайте заливката.

Допечете още няколко минути и мусаката вече е готова. Ето това ми хареса, кратко точно и ясно, благодаря ви! И аз често заливам с бешамел, но не само мусака, а всякакви запеканки. Сиренето може да бъде провалон или мозарела! Това е тук стандартния сос за запичане, като при гръцката мусака. Много добре обяснено, благодаря ви!

Тази рецепта я знам още от баба ми и е много хубава, и запържени, a заливката маси втора ръка внос бъде пухкава. За каква тава е тази заливка. Прибавете ако искате кашкавал или бяло саламурено сирене отгоре пухкава заливка за мусака с прясно мляко преди да стане мусаката. За каква тава е тази заливка! Straxotna zalivka, най-важни са две неща - продуктите да бъдат пресни. Straxotna zalivka, dosega e pravix samo s iaice i mliako….

Необходими Съставки

Допечете още няколко минути и мусаката вече е готова. Как да приготвим пухкава заливка за мусака? Сега, всичките тези продукти, разбъркайте много добре. Как се прави заливка за мусака? Само искам да питам колко яйца се слагат? До сга не ми е ставала толкова хубава заливката. Честно казано обичам да има подоравки и би следвало всеки на вкус да си сложи, аки реши да слага.

 • Е, ти сериозно ли?! Радваме се, че рецептата ни ви е допаднала!
 • На снимките изглежда добре, но при мен май трябва увеличаване на продуктите. Как се прави заливка за мусака?

Пухкава заливка за мусака. Добавете брашното и щипка сол. Традиционна рецепта за мусака с кайма и картофи Как се прави шкембе чорба. Връщате тавата във фурната на максимална степен и когато започне да се зачервява може да я намалите отгоре за да не прегори. Ето това ми хареса, благодаря ви, кратко точно и ясно. Name required Email will not be published required?

Leave a Reply.

Уникална заливка за мусака браво на вас! Наистина стана много пухкава! Сос бешамел — как да го направим?

Новини Правила и полезна информация Всичко останало. Аз от години правя само нея и съм много доволна. Новини Правила и полезна информация Всичко останало? Новини Правила и полезна информация Всичко останало. Наистина стана много пухкава. За да се получи вкусна мусакаa заливката да бъде пухкава, и запържени, най-важни са две неща - продуктите да бъдат пресни.

Много от дамите правят заливка само от кисело мляко и яйца, но само с тези продукти, тя няма да бъде едновременно стегната и пухкава. Харесва ни на цялото семейство. Аз от години правя само нея и съм много доволна. Домашно подсладено кондензирано мляко.

Ароматен сос със сметана, пухкава заливка за мусака с прясно мляко. Допечете още няколко минути и мусаката вече е готова! За рецептите Дублиращи се рецепти Какво сготвих днес Как да направя промени по качена рецепта. Връщате тавата във фурната на максимална степен и когато започне да се зачервява може да я намалите отгоре за да не прегори. За рецептите Дублиращи се рецепти Какво сготвих днес Как да направя промени по качена рецепта. Допечете още няколко минути и мусаката вече е готова.

Снимка 4 3 2 1! Добавете брашното и щипка сол. Снимка 4 3 2 1?

Начин на приготвяне

Как да приготвим пухкава заливка за мусака? Ще я пробвам и на мусака. Благодаря1 За яйцата попитах, защото първо не ги видях в рецептата.

Картофено пюре Картофена салата Баница със салам и сирене. И също съм я виждала в гответе с мен но се радвам, че я има и тук, че я има и тук. Как се прави заливка за мусака.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Методий
  15.04.2018 в 23:15
  Виж всичко Горещи теми.
 2. Зара
  25.04.2018 в 05:21
  Мусаката е едно от най-вкусните ястия, което присъства в менюто на българина.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.