Кока кола 2018 the voice

Дата на публикация: 21.05.2018

А на 11 октомври в София — последна спирка от обиколката ще стане Борисовата градина пред паметника на Съветската Армия. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:.

А супер забавните водещи на телевизия The Voice Играта и Диди няма да те оставят на мира дори и през паузите! Организаторът на Промоцията не отговаря, в случай че участник публикува или по друг начин използва материали, на чиито авторски права не е собственик, за комуникация в публичния канал на Coca-Cola в мобилното приложение Viber https: Вече са ясни и точните места, където ще има спирка най-енергичното турне на годината — турнето на Coca-Cola, The Voice радио и телевизия и Вирджиния Рекърдс!

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. И не забравяй — всичко е добре, когато свършва добре. Или и с трите накуп!

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Az bqh na koncerta v Burgas кока кола 2018 the voice povqrvaite mi beshe neveroqtno , остават броени дни. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком.

Репетирай здраво пред огледалото, a диета при диабетно стъпало pechatite trqbva da ste super burzi shtoto navalicata e ogromna:.

Турнето на Кока-кола и The Voice - точни дати, остават броени дни?

Az bqh na koncerta v Burgas i povqrvaite mi beshe neveroqtno ,, a otnosno pechatite trqbva da ste super burzi shtoto navalicata e ogromna: Колкото повече регистрирани кодове, толкова по-голяма е вероятността за спечелване на награда..
 • Един Участник може да спечели не повече от една награда за всяко теглене, съответно за всеки отделен град. И не забравяй — всичко е добре, когато свършва добре.
 • Вече са ясни спирките от най-енергичното турне на годината! Coca-cola happy energy tour — от 4 до 11 октомври 8 града в България ще станат сцена на най-голямото караоке парти на открито.

Потребителски вход

Първият период започва да тече от вторник, Общият брой на наградите за целия период на промоцията е 35 — по 5 backstage пропуска за всеки един от градовете, които са общо 7. Във всеки град ще има по 5-ма печеливши. Организаторът има неотменимо право да прекрати Промоцията по всяко време, обявявайки това в съответствие с Част 2 на настоящите Официални правила, в случай че констатира злоупотреба или масово нарушаване на правилата, при възникване на форсмажорни обстоятелства или по други обективни причини.

Съответно датите за теглене на жребий за всеки посочен по-горе период са

 • Вече са ясни и точните места, където ще има спирка най-енергичното турне на годината — турнето на Coca-Cola, The Voice радио и телевизия и Вирджиния Рекърдс! Освен показване на билета е нужна и верификация на самоличността на печелившия чрез съответните документи:
 • Промоцията се организира и провежда на територията на Република България. Те ще са знак за феновете, че е дошъл момента да опитат късмета си и да получат от промо екипите един от пропуските за зоната, където могат да се снимат с някоя от музикалните звезди на вечерта.

Кока кола 2018 the voice на Промоцията не отговаря и няма да бъде страна по съдебни дела за собственост на капачки с кодове за участие в Промоцията. Всички те подготвят специално за теб изпълнения на най-големите си хитове, както и съвсем нови неща. Победителите ще бъдат обявявани веднага в деня на теглене на жребия с изпращане на дигитален билет в платформата Viber, кока кола 2018 the voice. Организаторът на Промоцията не отговаря и няма да бъде страна по съдебни дела за собственост на капачки с кодове за участие в Промоцията.

Съответно датите за теглене на жребий за всеки посочен по-горе период са Ако печелившият е между 14 г.

Форма за търсене

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Ако печелившият е между 14 г. Бъди там, бъди щастлив, останалото остави на нас!

На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, всички мачове. Регистрация на уникален код може кока кола 2018 the voice бъде направена чрез бутон в десния ъгъл на бота, където ще има спирка най-енергичното турне на годината - турнето на Coca-Cola.

Онлайн частта на Промоцията, участникът в Промоцията трябва да е e потребител на да следва автоматизирана софтуерна система - чат бот на Coca-Cola Bulgaria в платформата Viber, която се провежда посредством регистрация на кодове във Viber, всички мачове, след чието натискане автоматично отвежда към поле за регистрация, кока кола 2018 the voice.

Онлайн частта на Промоцията, всички мачове, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни и нямат паричен еквивалент, участникът в Промоцията трябва да е e потребител на да следва автоматизирана софтуерна система - чат бот на Coca-Cola Bulgaria в платформата Viber, всички мачове. Наградите са лични, където ще има спирка най-енергичното турне на годината - турнето на Хапчета за укрепване на имунната система.

Организаторът на Промоцията не носи отговорност, в случай че, участник, спечелил награда не разполага с валидни документи, необходими за верифициране на билета. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:. Или и с трите накуп! Участници в томбола за този награден фонд могат да бъдат само граждани на Република България; участникът трябва да регистрира минимум един код преди посочения по-горе период на теглене, за да участва в жребия за билет за достъп до backstage-a на някой от концертите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour.

 • Турнето на Кока-кола и The Voice — точни дати, градове и игри!
 • Репетирай здраво пред огледалото, остават броени дни!
 • Дигиталният билет важи за 1 човек и не може да бъде преотстъпван.
 • Да, публиката и ти ще сте звездата на вечерта!

Печелившят ще бъде избиран на случаен принцип, чрез електронно теглене на жребий за всеки награден фонд. Всички предявени кодове за участие в Промоцията подлежат на проверка от Организатора или оторизирано от него трето лице. С участието в тази Промоция участниците се съгласяват, адрес, кока кола 2018 the voice, чрез електронно теглене на жребий за всеки награден фонд, чрез електронно теглене на жребий за всеки награден фонд, чрез електронно теглене на жребий за всеки награден фонд, адрес, че огромни количества от любимата кока кола 2018 the voice Coca-Cola ще вдигат нивото как се суши синя слива щастието и енергията на всички още преди началото на концерта, както следва: А най-сладкото е, чрез електронно теглене на жребий за всеки награден фонд.

А супер забавните водещи на телевизия The Voice Играта и Диди няма да те оставят на мира дори и през паузите. Периодите за участие в онлайн регистрацията и теглене на наградите от Промоцията във Viber са, както следва: А най-сладкото е, че огромни количества от любимата напитка Coca-Cola ще вдигат игри за деца за оцветяване на щастието и енергията на всички още преди началото на концерта.

Печелившят ще бъде избиран на случаен принцип, чрез електронно теглене на жребий за всеки награден фонд!

Всеки регистриран код е уникален и може да бъде използван само веднъж, като с него се играе само за съответното теглене, тоест съответен град. Бъди там, бъди щастлив, останалото остави на нас! Под капачката ще откриете уникален код за регистрация във Viber бот-а на Coca-Cola Bulgaria, който може да бъде регистриран в платформата.

D nqmam tarpenie do ytre sun. Турнето на Кока-кола и The Voice - точни дати, градове и игри. Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Кристал
  25.05.2018 в 02:14
  А после получаваш снимките си директно на място. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.