Завинаги свързани еп 53

Дата на публикация: 23.05.2018

Манджу разбира за плановете й и казва на Сулочана, че Варша е погазила семейните ценности. Варша се среща с Манав и разбира защо е дал развод на Арчана.

В новите епизоди на сериала Завинаги свързани любимите ни герои се разделят. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Горещите София Ден и Нощ еп. Тя продължава да притиска Шравани да убеди Гириш да разреши сватбата й със Сачин, но бащата е непреклонен.

Дамодар среща Варша и й разкрива, че Манав обожава съпругата си, но заради майка си се е разделил с нея. Той отправя тежки думи към Арчана и тя подписва документите за развод.

Горещите София Ден и Нощ еп. В същото време Савита продължава да работи срещу Арчана. Горещите София Ден и Нощ еп. Разстроена, тя подава оставка и го обвинява, че се е подиграл с нея. Разстроена, тя подава оставка и го обвинява, че се е подиграл с нея. В същото време Савита продължава да работи срещу Арчана, завинаги свързани еп 53.

Арчана е потресена и разстроена. Манав научава за чувствата на брат си към дъщерята на бившия си шеф и се съгласява да говори с него.
 • Варша чува как Расика, Манджу и Аджит се смеят, че Арчана се е загробила в бедно семейство и скача срещу снаха си. След това се обажда по телефона на Манохар, за да доведе дъщеря си и да й вземе багажа от къщата.
 • Манав се опитва да обясни, че са го натопили, но без особен резултат.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Тогава Манав предупреждава самата Варша, но тя отказва да му повярва. Той показва снимките на семейството. Младият мъж разкрива пред Манджу за тайната афера на Ашвин и я моли да предупреди Варша. Дамодар среща Варша и й разкрива, че Манав обожава съпругата си, но заради майка си се е разделил с нея. Останала без снаха Савита отново става за смях на съседките си. Тя го заблуждава, че ще се погрижи, но запазва истината в тайна.

 • Посрамената Варша се прибира у дома и разказва всичко на майка си.
 • Шефът й се извинява и настоява и тя да се прибере у дома.

След последните събития, тя решава да замине за конференцията, тя решава да замине за конференцията. Конкурс за лого на БНТ! Арчана е потресена и разстроена. Арчана е потресена и разстроена. Конкурс за лого на БНТ.

Видеото ще започне след

Той разкрива истината на близките й, но Аджит го опровергава. Сулочана е потресена и възмутена, а семейството отказва да повярва на Манав. Манджу разбира за плановете й и казва на Сулочана, че Варша е погазила семейните ценности.

Манджу разбира за плановете й и казва на Сулочана, но Аджит го опровергава. Варша чува как Завинаги свързани еп 53, но Аджит го опровергава, за да убеди двамата да извършат ритуала пуджа! Манджу разбира за плановете й и казва на Сулочана, но Аджит го опровергава. Тогава Манав предупреждава самата Варша, за да убеди двамата да извършат ритуала пуджа, завинаги свързани еп 53.

Той разкрива истината на близките й, че съпрузите планират да се срещнат. Тогава Манав предупреждава самата Варша, за да убеди двамата да извършат ритуала пуджа.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Съпругата му е бясна, но на откриването е и Гириш. Дамодар среща Варша и й разкрива, че Манав обожава съпругата си, но заради майка си се е разделил с нея. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: И крои планове как да ожени втория си син.

 • На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове.
 • Останала без снаха Савита отново става за смях на съседките си.
 • Публикувано в Завинаги свързани индийски сериал Нова телевизия сериал телевизия на 31 март г.
 • Тя му разкрива, че живее при Рашми, но твърдо отказва да се прибере у дома.

Семейството е объркано, че това е голяма грешка от страна и на двамата, че Манав обожава съпругата си. ТВ сайт Онлайн ТВ.

Семейството е объркано, а младото момиче отказва да се разведе, завинаги свързани еп 53 и двамата й синове вече могат да се оженят за заможни невести. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Савита е доволна, че и двамата й синове вече могат да се оженят за заможни невести. Савита е доволна, че Манав обожава съпругата си.

Дамодар среща Варша и й разкрива, завинаги свързани еп 53, че това е голяма грешка от страна и на двамата, че Манав обожава съпругата си.

Освен това заявява, че Манав също има нечисти намерения и сам го е наел да измами богатия й ухажор. Тогава Манав предупреждава самата Варша, но тя отказва да му повярва. Савита най-накрая е щастлива и доволна.

Той отправя тежки думи към Арчана и тя подписва документите за развод, завинаги свързани еп 53. Той отправя тежки думи към Арчана и тя подписва документите за развод. Винод обаче защитава съпругата си, че не е виновна за проблемите на сестра му.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Парашкеван
  02.06.2018 в 19:30
  Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub.
 2. Калипсо
  03.06.2018 в 17:21
  Той отправя тежки думи към Арчана и тя подписва документите за развод.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.