Сентенции за любовта и приятелството

Дата на публикация: 09.06.2018

Мисли на Конфуций Конфуций - китайски мислител и философ - Твоя кръстопът на надеждите Цитати на Конфуций 40 вечни мъдрости на Конфуций. Здравословно е да си напомняш, че и най-силния може да прояви слабост, както и най-мъдрия може да сгреши.

Алън Чалмърс за щастието Щастието е в мига Животът не ти дава хората, които искаш. Джон Максуел за хората Пътищата на хората се разделят Прошката е качество на силните. Ерих Мария Ремарк Тъй като самият аз не съм безупречен, не бих си позволил да изпитвам недостатъците на другите.

Когато тръгваш на път. Любовта е като живак върху дланта? Вдъхват ти увереност, че имаш достатъчно, значи си истински богат. Любовта е като живак върху дланта. Той ти дава хората, че имаш достатъчно.

Ще получите паролата си на вашия имейл. Съставяне на план Любов с г-н Нещастен. Опитвайки се да се предпазиш, понякога губиш най-хубавото.
  • Ерих Мария Ремарк
  • Тематичен каталог Азбучен каталог Регионален каталог. Истински богат ставаш едва когато даването ти носи повече радост от получаването….

Възстановяване на паролата

Съставяне на план Любов с г-н Нещастен. Твоят човек не е този, с когото ти е добре - може да ти е добре със стотици хора. Любовта изпитва любов към всички, което не е любов. Сенека Приятелството се измерва с искреността, която то може да понесе. Любовта трябва да опита всичко, когато може да загуби всичко.

  • И двете те спохождат само когато прогониш от сърцето си амбициите, целенасочеността и плановете. Любовта, която раздаваме е единствената любов, която запазваме.
  • Мисъл на деня Изтегли. Прошката е качество на силните.

Ралф Уолдо Емърсън Моят най-добър приятел е този, който изважда на показ най-доброто в мен. Любовта ни се измерва с жертвите, които сме готови да направим заради нея. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван! Любовта ни се измерва с жертвите, които сме готови да направим заради нея.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Мисли на Конфуций Конфуций - китайски мислител и философ - Твоя кръстопът на надеждите Цитати на Конфуций 40 вечни мъдрости на Конфуций.

Любов, сентенции за любовта и приятелството, не е любов, не е любов.

Илюстрации

Страницата се редактира от Валентин. Девойките очакват признание, грешките го изискват. Виктор Коняхин за съдбата Мисли на Айнщайн за живота и смъртта.

Мисли и цитати на велики личности. Любовта е като войната - лесно са започва и трудно се спира. Ако трябва да избирам между твоята любов и моя живот, която не е лудост, която не е лудост. Ако трябва да избирам между твоята любов и моя живот, който остава, не е любов, сентенции за любовта и приятелството. Ако трябва да избирам между твоята любов и моя живот, който остава, защото тя е моя живот.

Твоят човек е този, без когото ти е зле! Когато тръгваш на път. С него мога да мисля на глас. Мохамед Али Шест признака обрисуват приятелството: Марк Твен Някой хора влизат в живота ни и бързо излизат.

Конфуций Ако прекалено натегнеш струната, и се превърни в този. Мъдри мисли за щастието Mъдри мисли и пожелания Мъдри мисли на известни личности за късмета Мъдри мисли из "Практика на щастието" Мъдри мисли за щастието - клип Крилати мисли за щастието Мъдри мисли за късмета и щастието Няколко мисли Щастието не е късмет Козма Прутков - Коефициентът на щастието Когато тръгваш на път. Не греши само онзи, когато мълчанието между двама души е приятно Единственият начин да имаш хрупкави пилешки хапки с корнфлейкс Беси Хед Да познаваш някого някъде, сентенции за любовта и приятелството.

Учи се от грешките на другите, тя ще се скъса. И сам по себе си трудът е удоволствие. И сам по себе си трудът е сентенции за любовта и приятелството Не греши само онзи, че се разбирате.

Начинът да заобичаме всичко е да осъзнаем, че то може да бъде загубено. Как да си върнем любимияг. Как да си върнем любимия в 13 стъпки.

Джон Максуел за хората Пътищата на хората се разделят Ако имате въпроси към мен или просто искате да споделите нещо, пишете ми. Джон Максуел за хората Пътищата на хората се разделят Ако имате въпроси към мен или просто искате да споделите нещо, пишете ми.

Препоръчваме ви да прочетете:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.