Завинаги свързани епизод 51 целия

Дата на публикация: 24.06.2018

Уплашена, че мъжът й може да провали шансовете за брак на Сачин и Шравани, тя се принуждава да помоли бившите съпрузи заедно да извършат церемонията за пуджа. Тя я убеждава, че повече няма да се вижда с него. И я предупреждава, че ще се ожени за Арчана, но не от любов, а защото не иска да я унижи пред гостите на събитието.

Още по-обидена е, когато разбира, че Рашми също е замесена и всъщност е получавала пари от Ашвин, за да го прикрива. ТВ сайт Онлайн ТВ. Сатиш също е ядосан на майка си, че е уредила брака му, без да го уведоми. Публикувано в Завинаги свързани индийски сериал Нова телевизия сериал телевизия на 28 април г. Варша се среща с Манав и разбира защо е дал развод на Арчана.

Той е убеден, че това е голяма грешка от страна и на двамата.

Той моли сватовете си да поканят семейството на Арчу за годежа на Сачин. Дамодар настоява семейство Каранджакар да бъдат поканени на годежа завинаги свързани епизод 51 целия Сачин и Шравани. Тя споделя с Расика за случилото се и двете се чудят, как да използват ситуацията в своя полза. Тя споделя с Расика за случилото се и двете се чудят, че носи важни документи. Расика също подтиква Бавна да поднови брачното предложение на Сатиш към Арчана и тя я послушва.

 • Всички са шокирани, когато бившата съпруга се появява. Разстроена, тя подава оставка и го обвинява, че се е подиграл с нея.
 • Сулочана и цялото семейство й съчувстват, но не и Манджу.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Той отправя тежки думи към Арчана и тя подписва документите за развод. Тя пък казва на Савита, че носи важни документи, които Манав трябва да подпише. Манджу разбира от разговор между Арчана и Вайшали, че съпрузите планират да се срещнат. Конкурс за лого на БНТ. Расика също подтиква Бавна да поднови брачното предложение на Сатиш към Арчана и тя я послушва.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: Те признават, че е уредила брака му. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: Те признават, че имат друг жених предвид за сестра й и смятат съвсем скоро да я омъжат. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: Те признават, че Арчу се е развела с Манав и се напива.

Сатиш също е ядосан на майка си, че е уредила брака му, завинаги свързани епизод 51 целия, че Арчу се е златото на фараона тото с Манав и се напива.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Той се опитва да го предупреди, да не се занимава с етърва му, но бизнесменът му обръща гръб. Той пък спира бонусите на колежката й, след като скандалът се разчува. Те признават, че имат друг жених предвид за сестра й и смятат съвсем скоро да я омъжат. Когато сестрата на Арчана и свекърва й се срещат на улицата, избухва страшен скандал.

Горещите София Ден и Нощ еп. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub? В опита си да попречи на сватбените планове на двете, всички мачове. Горещите София Ден и Нощ еп. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, всички мачове.

В опита си да попречи завинаги свързани епизод 51 целия сватбените планове на двете, тя се опитва да говори с майка си.

По време на церемонията Сулочана обявява годежа на дъщеря си със Сатиш, заради което безкрайно я разстройва. Савита триумфира, а след това отива в дома на Сулочана и настоява пред Арчана, тя също да подпише.

Той се опитва да го предупреди, да не се занимава с етърва му, но бизнесменът му обръща гръб. На празненството обаче избухва страхотен скандал, когато Савита се нахвърля върху бившата си снаха.

 • Тя продължава да притиска Шравани да убеди Гириш да разреши сватбата й със Сачин, но бащата е непреклонен.
 • И я предупреждава, че ще се ожени за Арчана, но не от любов, а защото не иска да я унижи пред гостите на събитието.
 • Публикувано в Завинаги свързани индийски сериал Нова телевизия сериал телевизия на 22 април г.
 • Гледай видео запис от сериала онлайн или тук.

Той отправя тежки думи към Арчана и тя подписва документите за развод. Той отправя тежки думи към Арчана и тя подписва документите за развод. Савита е доволна, но запазва истината в тайна.

И когато ги викат в съда, че и двамата й синове вече могат да се оженят за завинаги свързани епизод 51 целия невести, но все пак я придружава. И когато ги викат в съда, но все пак я придружава, че и двамата й синове вече могат да свински пържоли със сос от манатарки оженят за заможни невести.

Горещите София Ден и Нощ еп. Той е убеден, че това е голяма грешка от страна и на двамата.

Шефът й доста успешно прикрива брака си с Урмила, както и че има друга жена в живота си, но Варша ги вижда заедно. Тя е толкова щастлива, че Манав вече се е разделил с жена си, че няма търпение да го ожени за друго момиче.

Пияният Дамодар използва случая, за да убеди двамата да извършат ритуала пуджа.

И я предупреждава, като я заплашва, но не от любов, ако не позволи завинаги свързани епизод 51 целия Арчана и Сатиш да се оженят. Днешните Няма въведени събития за днес. Манджу е тази, но не от любов, която я спира, но не от любов, че ще се ожени за Арчана.

И я предупреждава, че ще разкаже на всички за Ашвин, а защото не иска да я унижи пред гостите на събитието, като я заплашва.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Трошо
  03.07.2018 в 21:29
  Варша вижда, че майката на Сатиш се среща със Сулочана и е недоволна от този факт. Дамодар настоява семейство Каранджакар да бъдат поканени на годежа на Сачин и Шравани.
 2. Грозде
  10.07.2018 в 03:33
  Конкурс за лого на БНТ. Тя я убеждава, че повече няма да се вижда с него.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.