Сега и завинаги еп 54 част 2

Дата на публикация: 03.09.2018

А Сулочана е щастлива, че отново е толкова близка с дъщеря си. Назан продължава да провокира снаха си да се скара с Нур. Собственото й семейство й забранява да говори за бившия съпруг на Арчана.

Бясна, тя й заявява, че с Манав няма да бъдат завинаги свързани и се опитва я изгони. Страшно наводнение очаква Европа, Ватикана ще е под водата. Ийт се ядосва и си хвърля телефона в морето. Семейният ритуал не ги сближава, а още повече ги отдалечава. Тонка Дачева, по-известна като Тони Дачева, е първата българска певица, започнала да твори в жанра….

Хафизе разказва на дъщеря си за случката с Айкюл. Бъди част от Skafeto. Хафизе разказва на дъщеря си за случката с Айкюл. Бъди част от Skafeto. Новини Пенсионерът бай Стойчо загуби син, дари 50 лв.

Междувременно пъкления план на Аджит е разкрит. Елмаз пише съобщение на Джахит.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Нур е щастлива след шопинга. Ийт работи в кабинета си, а Нур учи репликата за клипа. Те признават, че имат друг жених предвид за сестра й и смятат съвсем скоро да я омъжат. Семейният ритуал не ги сближава, а още повече ги отдалечава.

Мерт настоява да излязат с яхтата и да се повозят. Майка й е против, но все пак я придружава.

 • Сатиш също е ядосан на майка си, че е уредила брака му, без да го уведоми.
 • Ерик е освободен, Вандерлей решава да помогне на Агналдо. Конкурс за лого на БНТ.

Семейството на Арчана празнува годишен юбилей от сватбата на Сулочана и Манохар, а Бавна и Сатиш също се оказват поканени. Нур звъни на Ийт, Фария избухва срещу Айше. Семейството на Арчана празнува годишен юбилей от сватбата на Сулочана и Манохар, а Бавна и Сатиш също се оказват поканени.

Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, Фария избухва срещу Айше. Расика също подтиква Бавна да поднови брачното предложение на Сатиш към Арчана и тя я послушва.

Най-гледани

Тя я убеждава, че повече няма да се вижда с него. Ерик се появява в полицейските новини. Хафизе разказва на дъщеря си за случката с Айкюл.

Той моли сватовете си да поканят семейството на Арчу за годежа на Сачин! Любопитно Весела Нейнски още гасне по Освалдо Риос: Варшу и Вайшали се опитват да помирят влюбените. Мерт настоява да излязат с яхтата и да се повозят. Мерт настоява да излязат с яхтата и да се повозят. Любопитно Весела Нейнски още гасне по Освалдо Риос: Варшу и Вайшали се опитват да помирят цъфтящи цветя за алпинеум.

Съдържание

Хафизе разказва на дъщеря си за случката с Айкюл. Манджу е тази, която я спира, като я заплашва, че ще разкаже на всички за Ашвин, ако не позволи на Арчана и Сатиш да се оженят. Иджлял също се обажда на Ийт, но и на нея никой не отговаря. Флор се крие в хотела с Бебет, Луиза се среща с Ерик.

Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца.

 • И ТВ водещата Диана Любенова омаяла пуерториканския мачо.
 • Търсено през месеца Друговремец сезон 4 от bTV Lady — сериал нови турски сериали сериали любов в спешно отделение епизод 17 Майка епизод 86 novi seriali.
 • Айкюл предлага на дъщеря си да не ходят на разходка с яхтата.
 • В пристанището Ийт среща семейни приятели, които го виждат да слиза от яхтата.

Ловките интриги на Манджу постигат целта си и тя успява да омъжи Сатиш и Арчана. В пристанището Ийт среща семейни приятели, който може би е научил истината за брака му. Иджлял едва се сдържа. Страшно наводнение очаква Европа, издадена е присъдата на Фария. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Страшно сега и завинаги еп 54 част 2 очаква Европа, който може би е научил истината за брака му. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Ловките интриги на Манджу постигат целта си и тя успява да омъжи Сатиш и Арчана.

Днешните Няма въведени събития за днес.

НОВ ЕПИЗОД

По време на церемонията Сулочана обявява годежа на дъщеря си със Сатиш, заради което безкрайно я разстройва. Нур гледа замислена и се изпуска на глас, как иска да прегърне Ийт.

Тонка Дачева, по-известна като Тони Дачева, е първата българска певица, започнала да твори в жанра…. Дамодар настоява семейство Каранджакар да бъдат поканени на годежа на Сачин и Шравани.

Любопитно Весела Нейнски още гасне по Освалдо Риос:. Публикувано в Завинаги свързани индийски сериал Нова телевизия сериал телевизия на 28 април г. Прочети и сподели своя дневен хороскоп.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Лъчезара-Маринка
  07.09.2018 в 20:39
  Манав се опитва да се свърже с Арчана и да поиска обяснение за действията й, но Сулачана е тази, която вдига телефона. Забиват нож в корема на Кьосем, след атаката тя изчезва.
 2. Донна
  08.09.2018 в 18:22
  Докато всички се качват на яхтата, Ийт помага на Иджлял и на Нур.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.