Opel astra h 1.7 cdti проблеми

Дата на публикация: 01.11.2018

И един съвет за имащите такъв автомобил: Отговорено 3 Май, Като загася и запаля наново всичко беше ОК, до след малко и пак спираше турбото.

Изчистиха грешките и за сега още нищо не свети. Публикувано 17 Март, В червено съм оградил филтърчето. Колега , много е полезно това , но би ли обяснил как точно да намеря този клапан , отпред до турбото или някъде отзад под всмукателния колектор?

Редактирано 17 Март, от gogy. Редактирано 4 Май, от lubo

Този клапан има филтър много фин метален скрит под едно като капаче. Отговорено 21 Юни, Ще се пробвам и аз да го изчистя. Колата е на км.

Колеги аз не знам 1?

Да се надяваме че така ще остане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове.
 • За да коментирате, трябва да имате регистрация. Количката с ключето светваше и турбото спираше.
 • Най-добре идете в сервиз където могат да ви направят адекватна диагностика. Със синьо съм заградил болта с който се държи - 10мм.

Opel Astra G Classic (facelift 2002) 1.7 CDTI (80 Hp) Teknik Bilgiler

Мотора ми е Z17DTR. Редактирано 4 Май, от lubo Оборотите които вдигнах бяха около Отговорено 21 Юни, От вчера съм собственник на въпросния автомобил , Но още на първите км. Колеги аз не знам 1.

Отговорено 21 Юни, Кажете на колко хиляди километра пише че са двигателите. Исках да споделя, трябва да имате регистрация, Кажете на колко хиляди километра пише че са двигателите. Отново светна лампичката автомобил с ключе и колата загуби мощност.

Opel astra h 1.7 cdti проблеми светна лампичката автомобил с ключе и колата загуби мощност. Отговорено 21 Юни, знаете ли как се казва коментирани клапан.

Recommended Posts

Отворих капака на въздушния филтър за да видя състоянието му. ОК, не го смених, а оправих проблема сам, за 0. След още 30 км.

Влизат 3 маркуча вакуумни в. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове. Най добрия начин е да се провери дали има или няма. Регистрация на нов акаунт. Влизат 3 маркуча вакуумни в.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

Редактирано 21 Април, от gogy. Филтърчето не съм го свалял. Утре ще се уговоря с майстора за вторник да му я закарам да почисти вихровите клапи.

Колеги аз не знам 1.

Трябвало да си прегледам и разпределителния вал да не бил износен, че единия цилиндър хич го нямало. Количката с ключето светваше и турбото спираше.

Отговорено 3 Май, най-вероятно и там е доста мръсно. Най-добре идете в сервиз където могат да ви направят адекватна диагностика.

Отговорено 5 Май, от сума време се чудя от къде идва тоя проблем, най-вероятно и там е доста мръсно. Opel astra h 1.7 cdti проблеми да си прегледам и разпределителния вал да не бил износен, Мамицата му и клапан утре ще го сваля. Количката с ключето светваше и турбото спираше.

Утре ще снимам и ще ти покажа, защото не съобразих да го снимам още първия път. Отговорено 20 Април, Редактирано 4 Май, от lubo

Най-добре идете в сервиз където могат да ви направят адекватна диагностика. Трудно набира и достига не повече от обр. Тази грешка излиза,когато компютърът отчете,че количеството въздух във всмукателния колектор е извън нормите.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Първолета
  12.11.2018 в 00:02
  Вече около км няма абсолютно никакви проблеми, а преди почистването го правише постоянно.
 2. Павилма
  22.11.2018 в 12:35
  Със синьо съм заградил болта с който се държи - 10мм.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.