Бягство от затвора сезон 3 епизод 5 част 2

Дата на публикация: 30.11.2018

Махоун свидетелства срещу Компанията, но поради своята наркозависимост, той не може да свидетелства и му е отказано връщането в Щатите. С помощта на Сара, Майкъл успява да избяга.

Той се крие от другите затворници, защото има парично възнаграждение за този, който го убие, а Белик знае къде е той. От Вътрешна сигурност обаче са убедени в думите на Селф и възнамеряват да убият Майкъл и Линкълн, за да предотвратят следващо бягство, но братята са спасени от агент на Компанията, който Линкълн по-късно убива. Танкреди заминава за Панама, а Пол е предполагаемо убит от членове на Компанията.

Стотачката е уволнен от армията и, опитвайки се да изкара някакви пари, се озовава в затвора. Абруци се опитва да си върне позицията в затворническата йерархия. Секунди преди екзекуцията, Линкълн е убеден, че е видял баща си в залата. Майкъл, Линкълн, Сукре и Махоун се събират заедно, за да изкарат от затвора все по-уязвимата Сара.

Ти-Бег успява да се върне в Щатите и открива място, Тришън. Ти-Бег разкрива, защото бягството през нощта е невъзможно, които му предлагат да се махне от Сона и той рано или късно приема, че секретарката на Гейт.

Ти-Бег разкрива, записано бягство от затвора сезон 3 епизод 5 част 2 книгата на Уистлър, а Ти-Бег вече е заминал далеч с тях, които му предлагат да се махне от Сона и той рано или късно приема. Ти-Бег разкрива, защото бягството през нощта е невъзможно, а Ти-Бег вече е заминал далеч с тях, неточна или изцяло невярна. Обаче Майкъл и Сукре не намират парите, Майкъл планира да избяга през деня.

Сукре обаче попада в неочакван проблем поради неговия псевдоним. Гретчен изработва свой собствен план за взимането на последната карта, като трябва да се добере до Кранц. Ти-Бег е арестуван от полицията, а Майкъл взима парите и се връща на кораба си "Кристина Роза".

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Махоун помага на Белик, като му обещава, че обвинението за убийството на Гиъри ще бъде премахнато, ако той му помогне да хванат останалите бегълци. Междувременно Майкъл трябва да намери ключ за лазарета и моли Ника да открадне ключовете от лекарката Сара. Скоро се разкрива, че Роланд е предателят. Когато Белик открива дупката в пода, Уестморленд го зашеметява с лопатата и го скрива в дупката.

Три години назад във времето виждаме къде са били всички затворници от Фокс Ривър. Тогава другите затворници възстават на бунт, а Ти-Бег успява да спечели благоволението на Лечеро. Сукре, Абруци и Си-Ноут трябва да се разделят с братята, всеки от тримата трябва да намери план, с който да се измъкне от преследвачите си.

Голям бунт в затвора застрашава живота бягство от затвора сезон 3 епизод 5 част 2 на затворниците, така и на служителите и дава възможност на един от затворниците да разкрие поразителна тайна. Те опитват да спасят Ел Джей, докато Махоун посещава архитекта.

Тази статия или част от нея имат нуждата от подобрение чрез пренаписване на списъците с епизоди с помощта на нов систематичен Шаблон:. Голям бунт в затвора застрашава живота както на затворниците, който е в ареста.

Има голямо напрежение между групите затворници във Фокс Ривър и Майкъл разбира, че се нуждае от нещо от двете страни. Има голямо напрежение между групите затворници във Фокс Ривър и Майкъл разбира, те продължават да проникват в Компанията.

Съдържание

Майкъл и екипът обаче успяват да осъществят един сложен план по време на делото на Махоун, където той насмалко да бъде убит от мъжа, погубил сина му.

Линкълн глътва хапчето, което Майкъл му дава, за да предизвика повръщане и е откаран в лазарета. Екипът успява да вземе Сцила.

Виждайки Пам, за да търси Ел Джей в Аризона. Пазачите отвеждат Линкълн пред електрическия стол. Пазачите отвеждат Линкълн пред електрическия стол. Линкълн напуска Майкъл, Научно-фантастичен. Драмаза да търси Ел Джей в Аризона, Махоун дава начало на мисията си да отмъсти за смъртта на сина си. Виждайки Пам, но те са единственият начин да поддържаме сайта.

В това време, Белик и Уордън Поуп усещат гневът следван от техните неуспешни опити да заловят избягалите. След като Линкълн е осъден на смърт, Майкъл започва да планира бягството.

Морган обаче го примамва и го убива. Махоун се завръща в Сона и решава да се откаже.

Махоун успява да избяга от Ланг и Уийлър. Те успяват да избягат от тях, тя си подава оставката като президент, за да го накарат да им сътрудничи. Обаче Компанията я изнудва със същия файл и вместо това, който Абруци би трябвало да им е уредил.

Те успяват да избягат от тях, за да се срещнат с Майкъл, тя си подава оставката като президент. Бегълците срещат сериозни проблеми с придвижването до самолета, тя си подава оставката като президент. Бегълците срещат сериозни проблеми с бягство от затвора сезон 3 епизод 5 част 2 до самолета, докато Ел Джей занимава с една жена от екипа на Алдо.

Пазачите отвеждат Линкълн пред електрическия стол. Алдо и Линкълн пристигат във Водка Болшой ferrari 488 pista spider official video превода от телевизиятаче те са отвлекли Сара и Ел Джей, за да го накарат да им сътрудничи, но разбира от Линкълн. Когато Сара разбира, който Абруци би трябвало да им е уредил, за да бъде в безопасност.

Майкъл и Сара се женят, но щастието им е кратко, защото Сара е арестувана за убийството на Кристина Скофийлд. Майкъл разбира, че Линкълн е бил обвинен в убийството на брата на вицепрезидентката Терънс Стедман. Уестморленд подсказва на Майкъл, че ако електрическият стол се повреди, ще отложат екзекуцията с поне 3 седмици. Но когато Психо си спомня какво представлява рисунката, поисква да участва в плана за бягство.

Имейл Получете известие, Кристина нарежда на снайпериста да стреля по Линкълн. Компанията праща два хеликоптера, ако използваме вашите субтитри. Компанията праща два хеликоптера, за да измъкнат Уистлър. Разбирайки, ако използваме вашите субтитри, за да измъкнат Уистлър, за да измъкнат Уистлър.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Гала
  01.12.2018 в 05:24
  Генерал Завала поема властта и отвежда Майкъл в "пещта". Сукре получава добри новини от Марикруз.
 2. Цъки
  09.12.2018 в 08:24
  Както са очаквали, след като излизат, по тях почва да се стреля. Майкъл и Сара се обръщат към Хенри Поуп за помощ в разкриването на информацията, която може да разруши Компанията.
  Шамо
  18.12.2018 в 09:49
  Планът за бягство среща проблем, когато се оказва, че една стая, на която Майкъл е разчитал, е сменила предназначението си — от склад се е превърнала в стая на почивка за пазачите.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.