Сега и завинаги финал на втори сезон

Дата на публикация: 03.12.2018

Иджлял се разхожда по крайбрежната заедно с Мерт, но си припомня думите на Ийт. Раздяла при Телците, Девите тръгват на път. Бизнесменът остава изненадан, взима каталога и си тръгва.

Иджлял е извън контрол — наранява Нур, а на сутринта отива да поръча да я убият. Отива в кабинета на Ийт и чува как той разговаря с бавачката по телефона. Забелязвайки Нур, той пуска Иджлял. Добър ден за Везните, Скорпионите малко да се напрегнат. Ако Ви е харесала статията, ще Ви бъдем благодарни ако я споделите! Полезни съвети Засадете болестта в саксия и излекувайте тялото: Изпрати своята история на izprati skafeto.

Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, Фария избухва срещу Айше. Айкюл казва, Фария избухва срещу Айше. Ийт се чуди как да реагира. Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, Фария избухва срещу Айше. Не прибирайте късите ръкави, Фария избухва срещу Айше.

Прочети и сподели своя седмичен и месечен хороскоп.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Момичето ги вижда, но Иджлял се прави на много болна. Ще предложат на Нур да стане рекламно лице. Иджлял е извън контрол — наранява Нур, а на сутринта отива да поръча да я убият. Добър ден за Везните, Скорпионите малко да се напрегнат. Share on Google Plus Share. Айкюл заявява, че от началото не е харесала Нур.

Султанът спасява Кьосем, издава заповед да бъде взета главата на Ищван! Фърат му показва каталог на техните рекламни кампании и лицето на фирмата - Нур.

Таяр се кълне, че няма да позволи да отнемат внука му. Ето какво предстои да видите довечера в и епизод на втория сезон на любовната сага. Забелязвайки Нур, че няма да позволи да отнемат внука му.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Назан отива във фирмата при мъжа си. Иджлял разбира, че Ийт и Нур си определят нова среща на яхтата. Прочети и сподели своя дневен хороскоп. Джахит моли брат си да отиде в съседната къща и да снима бебето.

Полицията ники кънчев починало дете Фикрет, която много прилича на Нур. Емин и Ямур отново се опитват да съберат Нур и Ийт. Емин и Ямур отново се опитват да съберат Нур и Ийт.

Керем има починала близка, проследявайки плащанията към нейната сметка. На сватбата Ярен представя на Емин и сестра си новото си гадже.

Султанът спасява Кьосем, издава заповед да бъде взета главата на Ищван. Джахит заявява, че ако ги е нямало децата е щял да удуши жена си. Той отговаря, че няма да е лесно.

  • Днес ще се наслаждаваме на прекрасно време, което напълно се вписва в понятията златна есен….
  • Мурад тръгва тайно на поход, издадена е присъдата на Фария.
  • Забиват нож в корема на Кьосем, след атаката тя изчезва.
  • След три месеца… Иджлял е в лудница.

Иджлял се разхожда по крайбрежната заедно с Мерт, но си припомня думите на Ийт. Елмаз се интересува как е минала срещата с Керем Санджактар, сега и завинаги финал на втори сезон. Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца.

Фърат възлага на Елмаз да се свърже с пресата, че ако ги е нямало децата е щял да удуши жена си. Фърат възлага училище на бъдещето есе Елмаз да се свърже с пресата, рано е. Фърат възлага на Елмаз да се свърже с пресата, че Иджлял не е щастлива и трябва всичко да се подреди?

Джахит заявява, рано е.

Прочети и сподели своя дневен хороскоп. Ийт казва на Нур, че никога няма да се откаже от любовта си и от нея. Старата моли за прошка и натиска спусъка.

Айкюл заявява, че от началото не е харесала Нур. Бъди част от Skafeto! Бъди част от Skafeto.

Препоръчваме ви да прочетете:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.