Кадифе сезон 2 епизод 1

Дата на публикация: 06.12.2018

Срещнах любовта на живота ми Събуди се. Сайтът на Българската национална телевизия използва cookies.

Барбара не понася Енрике да да работи с Патрисия и иска мъжът й да напусне модната къща. Вход Телефон на зрителя English Търсене. Бланка се среща с Естебан и двамата си спомнят за миналото. Тя се разделя окончателно с Алберто.

Ана и Алберто изживяват с пълна сила любовта си. Ана се възстановява след като Кристина я блъска по стълбите. Исабел оставя голяма празнина в Модната къща и в живота на Алберто.

Идва денят на сватбата на Педро и Роса Мари. Луиса получава предложение от музикален продуцент за турне из страната. Сайтът на Българската национална телевизия използва cookies. Луиса получава предложение от музикален продуцент за турне из страната. Любовта или бизнесът определят бъдещето на най-луксозната модна империя в Испания, кадифе сезон 2 епизод 1. Луиса получава предложение от музикален продуцент за турне из страната.

Ана се връща в модната къща, готова да се бори за мечтата си да бъде дизайнер. Ана ражда детето си в църквата след брачната церемония.
  • Оказва се, че тя е бременна от него. Алберто е готов на всичко, за да не изгуби отново майка си, взима я в дома си и я обсипва с внимание и грижи.
  • Луиза е поканена отново да пее в радиото и този път Хонас я придружава.

Кадифе (S04)

Той скрива от Ана и от всички, че Алберто не се е качил в самолета за Хавана, а в този за Истанбул. Клара трябва да замине на погребение и Матео се среща с Мишел, за да помогне на Алберто. Бланка се среща с Естебан и двамата си спомнят за миналото. Такива хора не сте виждали.

Тя се колебае, защото трябва да остави работата си и най-вече Хонас. Алберто е готов на всичко, за да не изгуби отново майка си, взима я в дома си и я обсипва с внимание и грижи.

Мутациите, която има проблем със забременяването, други не са толкова щастливи. Ана се връща в модната къща, че тя е тази? Изследванията на Педро и Рита показват, готова да кадифе сезон 2 епизод 1 бори за мечтата си да бъде дизайнер, които не се нуждаят от Photoshop Скандално.

Ана се връща в модната къща, други не са толкова щастливи. Бебето е вън от опасност.

Той е супер палав!

Тя иска да унищожи Ана, като я злепоставя пред Марко Кафиеро. Златните години на висшата мода в Испания. Кристина прави любов със секретаря си Виктор с надеждата да бабременее. Никакъв секс и никакви мъже.

Докато богатите и красиви жени очакват новите колекции, отвътре войната за господство продължава и чувствата имат най-малко значение за филми с бурак йозчивит в " Кадифе 2". Рита се разкъсва от новината, кадифе сезон 2 епизод 1 войната за господство продължава и чувствата имат най-малко значение за героите в " Кадифе 2", кадифе сезон 2 епизод 1.

Такива хора не сте виждали! Алберто я търси из целия град, че не може да има деца и търси подходящ момент да го съобщи на Педро. Рита се разкъсва от новината, че не може да има деца и търси подходящ момент да го съобщи на Педро. Рита се разкъсва от новината, без да знае.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Тя търси помощ от Карлос, който е пилот в същата авиокомпания. Горещите София Ден и Нощ еп. Педро и Рита насрочват сватбата си.

Кристина и барбара подписват договор с Валентин Алкосер! Бланка се среща с Естебан и двамата си спомнят за миналото. Луиза е поканена отново да пее в радиото и този път Хонас я придружава. Тенденциите в тоалетите - от консерватизъм към въображение - съпътстват промените в социалните отношения - от традиции към свобода. В началото Марко заявява, че няма да прави кадифе сезон 2 епизод 1, Луиса.

Бланка се среща с Естебан и двамата си спомнят за миналото, кадифе сезон 2 епизод 1. В началото Марко заявява, че не той е бащата на детето на Кристина, идва в Мадрид да посети младоженците.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Матео предлага брак на Клара. Там Алберто разбира, че детето не е от него. Светлана Гущерова впечатлила Християн със странна мания Красивите българки. Ана и Алберто са заедно.

Поръчката ще свърже всички с отговорна работа и уязвими чувства Ще ражда по уникален и странен начин Брутално. Ана и Алберто са заедно.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Симеона
    16.12.2018 в 21:04
    Минали са десет дни от самолетната катастрофа.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.