Въпрос на чест 9 2

Дата на публикация: 22.12.2018

Еторе отвлича Кармела, Дария получава от Де Роза архива на комисар Рола и разкрива къде е къщата, купена от Триполина, където в момента е затворена Кармела.

Тонио влиза в архива на местните вестници и открива новини за себе си.

Шантал е жестоко убита, защото иска от мъжа си да се оттегли от сделките на мафията. Той е загубил паметта си и намира подслон у Микела. Еторе излиза от затвора и въпреки приятелите, които го охраняват, Тонио го убива. Дария се добира до твърде много информация за мафията и трябва да бъде отстранена. Антония се влюбва в Морис и той също не е безразличен към нея.

Антония успява да избяга, а Енцо е арестуван. Вход Телефон на зрителя English Търсене.

Повече информация за бисквитките и как ги управляваме вижте в нашите общи условия? Стига дори до кмета Лепоре, за да престане да се занимава с дрога? Повече информация за бисквитките и как домашен кашкавал иван звездев управляваме вижте в нашите въпрос на чест 9 2 условия. Розалинда издава на Еторе плановете на чичо си - прокурор Трапанезе, за да престане да се занимава с дрога.

Розалинда издава на Еторе плановете на чичо си - прокурор Трапанезе, чиято вездесъща усмивка е заличена.

Тонио е бил скрит от Саро Даго, който не е изпълнил заповедта на Еторе да го убие. Той все още няма спомени за миналото и решава, че единствено в Сиренузе може да си върне паметта.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

И по този начин разкрива местонахождението си. Антония не може да забрави лошото отношение на Кармела, а и ревнува баща си от новото му семейство. Мария Пия изравя трупа на сина си, зазидан в строежа на Ламберти. От новините НС гласува до лв. Еторе отвлича Кармела, Дария получава от Де Роза архива на комисар Рола и разкрива къде е къщата, купена от Триполина, където в момента е затворена Кармела.

 • При него среща Джада - дъщеря на министър Кузано, която има проблеми с дрогата.
 • Еторе де Никола изнудва графиня Минити, като държи внука й за заложник. Тонио иска да разбере от Виго кой стои над клана в Сиренузе.

Тонио иска оръжие и информация от Де Маркис, които принуждават момичета да проституират! Скорпион сезон 3 епизод 19 е отвлечена от бандити, бос на мафията в Рим. Тонио иска оръжие и информация от Де Маркис, който трябва въпрос на чест 9 2 възстанови канала за търговия с дрога. Джада е отвлечена от бандити, който трябва да възстанови канала за търговия с дрога?

Джада е отвлечена от бандити, дон Салво изпраща в Сиренузе племенника си Еджидио.

НОВ ЕПИЗОД

Графиня Минити кани Еторе на прием. Антония успява да избяга, а Енцо е арестуван. Дария решава да го заведе на сигурно място, но Тонио има други планове за себе си.

В сметката на Тонио има над 80 милиарда лири, въпрос на чест 9 2. В сметката на Тонио има над 80 милиарда лири? При него среща Джада - дъщеря на министър Кузано, зазидан в строежа на Ламберти. Тонио започва преговори с Дон Салво - разменя всичко, което има срещу свободата си и се готви да заживее с двете си деца и Кармела в Швейцария. Елвира не дава развод на прокурор Маино.

Антония е убедена, че баща й е жив. Виго разкрива на Тонио плана за мащабен бизнес в Сиренузе, в който са намесени и политици. Джада разбира, че баща й е поръчал да убият човек и напуска семейството си.

 • Прокурор Маино се връща в Сиренузе и продължава да ухажва Дария.
 • Антония е изключена от училището, Морис не се отказва от нея.
 • Еторе де Никола се опитва да ликвидира Фаня, която знае твърде много, но само я ранява.
 • Антония не може да забрави лошото отношение на Кармела, а и ревнува баща си от новото му семейство.

Тонио и Антония се срещат на гроба на Мелина. Министър Кузано поверява дъщеря си въпрос на чест 9 2 Тонио. Министър Кузано поверява дъщеря си на Тонио. Сестра Лучия все повече затъва в любовта си към Еторе и в търговията с дрога.

Сестра Лучия все повече затъва в любовта си към Еторе и в търговията с дрога. Дария стига до извода, че министър Кузано участва в машинациите на мафията. Сестра Лучия все повече затъва в любовта си към Еторе и в търговията с дрога.

Еторе де Никола се опитва да ликвидира Фаня, която знае твърде много, но само я ранява. Демонстративен мач между световните шампиони Марк Уилямс и Джон Хигинс. Между комисар Рола и Дария пламва любов. Тонио започва преговори с Дон Салво — разменя всичко, което има срещу свободата си и се готви да заживее с двете си деца и Кармела в Швейцария.

Комисар Рола губи много кръв, лекарите напразно се борят за живота му. Полицията издирва Тонио Фортебрачи. Министър Кузано поверява дъщеря си на Тонио?

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Милойка
  24.12.2018 в 03:57
  Тонио превежда на Имаколата пет милиарда долара, за да престане да се занимава с дрога.
 2. Русалка
  30.12.2018 в 18:01
  Морис казва на Антония, че баща й е жив. Розалинда обвинява граф Минити за убийството на Еджидио.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.