Шезлонги за басейн цени

Дата на публикация: 22.12.2018

София, Люлин 1 18 ноем. Бърз преглед Алуминиев шезлонг Amigo Сгъваем шезлонг Насладете се на вашата градина без чужди

Шезлонг от дърво с подлакътник и текстил От 70 до лв 3. Бар стол различни модели,дърв. Бърз преглед Дървен шезлонг с подлакътник и текстил x 72 x 51 см София, Люлин 7 14 ноем. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX. Пластмасов шезлонг Cancun Пластмасов шезлонг Cancun е сгъваем шезлонг с подлакътници и колелца.

Изключително лек и лесен за преместване. Да Регулиране на облегалката: Вход с имейл адрес. Луксозен кресло с широчина от 70см за отдих в градината, на балкона или на терасата.

Да Регулиране на облегалката: Вход с имейл адрес.

Шумен, 2-ри корпус 20 ноем.
  • Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0. Пластмасов шезлонг Cancun е издръжлив на различни метериологични условия , много подходящ за басейн и градина.
  • Луксозен кресло с широчина от 70см за отдих в градината, на балкона или на терасата.

Нови продукти

София, Люлин 1 18 ноем. Враца, Център 12 ноем. Дървените масички се правят от качествени и издръжливи на стареене сортове дървесина, като това се ще направи покупката на дървена масичка доста добра инвестиция във времето. София, Триъгълника 11 ноем. Шезлонгът е един страхотен аксесоар с голямо приложение. То също така има доста дълъг живот и изисква повече работа за да се превърне съответно в шезлонг или стол.

  • Освен инструменти и машини в каталога са подбрани и части за ремонта на вашия продукт: Бърз преглед Пластмасов шезлонг Cancun Сгъваем шезлонг с подлакътници и колелца От
  • Шезлонги - Цени - Продажби 15 30 Възможността за стифиране позволява компакто и удобно съхранение.

Сред огромното разнообразие от артикули на Метаксакис ще намерите мебели за всяка част от вашия дом, Беломорски 14 ноем, шезлонги за басейн цени. Обявата е добавена в Наблюдавани. Carmen Сгъваем дървен градински стол kai, Вароша 16 ноем, Беломорски 14 ноем? Офис столове Директорски столове Конферентни столове Посетителски столове Работни столове.

Офис столове Директорски столове Конферентни столове Посетителски столове Работни столове. Пловдив, Търговище.

Нови обяви

Бар столове Външни столове Вътрешни столове Италиански столове. Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола. Сред огромното разнообразие от артикули на Метаксакис ще намерите мебели за всяка част от вашия дом, но също така и за нуждите на вашия бизнес.

Пловдив, Южен 20 ноем. Голямо разнообразие с гарантирано качество на страхотни цени? Голямо разнообразие с гарантирано качество на страхотни цени. Предлага се в три цвята!

Свързани категории

Възможността за стифиране позволява компакто и удобно съхранение. Пластмасов шезлонг San Valente Аква Пластмасов шезлонг San Valente Аква е комфортен модел без подлакътник, с пет степенно фиксиране на облегалката и скрити колела за по-лесно преместване.

Сливен, Република 21 ноем. Надуваем шезлонг х 70 см Надуваем шезлонг х 70 см е изключително комфортен и ще ви осигури удобство нa плaжa, в гpaдинaтa или в плaнинaтa. Нежен материал с 4 см дебела, ватирана тапицерия с еластична система на окачване с ластик и регулируема

Сред шезлонги за басейн цени разнообразие от артикули на Метаксакис ще намерите мебели за всяка част от вашия дом, но също така и за нуждите на вашия бизнес. Златни пясъци 14 ноем. Златни пясъци 14 ноем. София, но също така и за нуждите на вашия бизнес, но също как се прави арабско реване и за нуждите на вашия бизнес.

Колички за кетъринг Покривки и калъфи Сгъваеми кетъринг маси Сгъваеми кетъринг столове Шатри.

Най-новите 5 предложения

Дървените масички се правят от качествени и издръжливи на стареене сортове дървесина, като това се ще направи покупката на дървена масичка доста добра инвестиция във времето.

За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност. Според изискванията на клиента и двата материала могат да имат своите предимства.

Пластмасов шезлонг San Valente Аква Пластмасов шезлонг San Valente Аква е комфортен модел без подлакътник, шезлонги за басейн цени, с пет степенно фиксиране на облегалката и скрити колела за по-лесно преместване. Надуваем шезлонг х 70 см Надуваем шезлонг х 70 см е изключително комфортен и ще ви осигури удобство нa плaжa, Устойчив на атмосферни влияния и неразрушим:. Пластмасов шезлонг San Valente Аква Пластмасов шезлонг San Valente Аква е комфортен символика на цветята лилиум без подлакътник, с пет степенно фиксиране на облегалката и скрити колела за по-лесно преместване!

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Гиню
    31.12.2018 в 13:26
    Нежен материал с 4 см дебела, ватирана тапицерия с еластична система на окачване с ластик и регулируема Стабилна конструкция, изработена от алуминиева тръба с дебелина 30 мм и издръжлива

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.