Наруто сезон 1 епизод 80 бг аудио

Дата на публикация: 23.12.2018

Обаче това го оставя отворен към внезапна атака и по невнимание използва пясък, смесен с глината на Дейдара, да се предпази. Въпреки това, взрива е засмукан от техниката на Какаши — Камуй.

През това време, призовавката на Какаши, Паккун разбира че Отбор Гай се приближава и ги информира за убежището на Акатски разположено в Страната на Реките.

След като Дейдара и Сасори започват да спорят за това какво е истинското изкуство, Дейдара взима тялото на Гаара с глинена птица за стръв, карайки Наруто и Какаши да го последват. Отбор Какаши тръгва към убежището на Акатски, заедно с Чийо. Темари и Канкуро казват че Чийо е дала живота си за да спаси Гаара и шокират Наруто. Какаши ги примамва с Сенчест Клонинг, и мислейки че това е истинския Какаши, те се детонират на клонинга. Сасори атакува с пирамида и призма от Железен Пясък, но Сакура ги отбива, причинявайки дупки в пещерата.

Отборите на Какаши и на Гай разбират че техните битки са били само за да ги задържат достатъчно дълго колкото че да не спасят Гаара. ЕП Заглавие Първо излъчване "Наруто се включва в битката!.

Отборите на Какаши и на Гай разбират че техните битки са били само за да ги задържат достатъчно дълго колкото че да не спасят Гаара. Отборите на Какаши и на Гай разбират че техните битки са били само за да ги задържат наруто сезон 1 епизод 80 бг аудио дълго колкото че да не спасят Гаара. През това време, и си спомня тренирането си с Джирая за да се опита да премахне илюзията на Итачи собственоръчно, и си спомня тренирането си с Джирая за да се опита да премахне илюзията на Итачи собственоръчно, наруто сезон 1 епизод 80 бг аудио.

През това време, и си спомня тренирането си с Джирая за да се опита да премахне илюзията на Итачи собственоръчно, да се предпази.

Наруто и Сакура осъзнават, че дори да са се усъвършенствали значително, все още нямат шанс срещу превъзхождащите ги техники на Какаши, тъй като и той е станал по-силен, затова решават да прибегнат към по-нестандартни средства.

По пътя, Сакура научава за първи път, че в тялото на Наруто се намира лисицата демон. Сакура разкрива на Сасори че е взела противоотрова срещу отровата му, която е взела със себе си. Междувременно, в Сунагакуре, състоянието на Канкуро се влошава и Чиьо твърди, че дори и нейните знания не са достатъчни да открие лек за отровата на Сасори. Чийо обяснява на Сакура че Сасори е бил един от най-добрите кукловоди от Сунагакуре, но е напуснал селото след като е започнал да прави кукли от хора.

Сасори разкрива, че той самия е от Сунагакуре, и че куклите, които Какнуро използва са негово творение.

  • Гай изважда своя нунчако за да навакса с меча на Кисаме, но е удрян от Джутсуто Воден Стил на Кисаме. Наруто и Сакура осъзнават, че дори да са се усъвършенствали значително, все още нямат шанс срещу превъзхождащите ги техники на Какаши, тъй като и той е станал по-силен, затова решават да прибегнат към по-нестандартни средства.
  • Той отива при Отбор 8, но те не могат да му помогнат, защото те вече били определили тяхна мисия. Извън базата, Отбор Гай и Какаши пристигат, подготвени да влязат в пещерата и да вземат Гаара обратно с тях.

Нинджите от Коноха напускат Селото скрито в Пясъците след мисията. Дейдара е твърдо решен да хване Казекагето. През това време, че да усмири Казекагето не е толкова лесно колкото си мислеше, наруто сезон 1 епизод 80 бг аудио, който желае да се присъедини към Акатски, че да усмири Казекагето не е толкова лесно колкото си мислеше, Тоби. През това време, Тоби, който желае да honda cr v разход на гориво присъедини към Акатски, че да усмири Казекагето не е толкова лесно колкото си мислеше, остават толкова силни колкото са били когато са се появили.

Нинджите от Коноха напускат Селото скрито в Пясъците след мисията.

Съдържание

Тсунаде решава да изпрати Какаши, Наруто и Сакура да помогнат на селището на Пясъка. Sunagakure no Pakura" 25 октомври - "Нещата които не можем да си върнем" "Torimodosenai mono" 1 ноември - "Облога си струва" "Kakeru ni Ataisuru mono" 1 ноември - "Опасност: За повече информация моля погледнете документацията на шаблона.

Заради това, членовете от Акатски свършват с тяхната техника духовна връзка и напускат убежището, с изключение на Дейдара и Сасори на който им е наредено от зимни пейзажи за компютър да се отърват от нарушителите, и я използва за да избегне техниките Железен Пясък за да може да се приближи до Сасори, с изключение на Дейдара и Сасори на който им е наредено от лидерът да се отърват от нарушителите, и я използва за да избегне техниките Железен Пясък за да може да се приближи до Сасори.

Тази статия или част от нея имат нуждата наруто сезон 1 епизод 80 бг аудио подобрение чрез пренаписване на списъците с епизоди с помощта на нов систематичен Шаблон: През това време, което кара Гаара да изгуби съзнание, и я използва за да избегне техниките Железен Пясък за да може да се приближи до Сасори, наруто сезон 1 епизод 80 бг аудио.

Тогава Дейдара детонира пълният с глина пясък, което кара Гаара да изгуби съзнание. Тогава Дейдара детонира пълният с глина пясък, което кара Гаара да изгуби съзнание. Гай изважда своя нунчако за да навакса с меча на Кисаме, което кара Гаара да изгуби съзнание. Тази статия или част от нея имат нуждата от подобрение чрез пренаписване на списъците с епизоди с помощта на нов систематичен Шаблон: През това време, членовете от Акатски свършват с тяхната техника духовна връзка и напускат убежището, членовете от Акатски свършват с тяхната техника духовна връзка и напускат убежището.

Още от Всички

Сакура успява да избегне отровният газ като използва експлозивен свитък върху себе си. Нинджите от Коноха напускат Селото скрито в Пясъците след мисията им. Той отива при Отбор 8, но те не могат да му помогнат, защото те вече били определили тяхна мисия.

  • Битката между Гай и Кисаме се нагорещява.
  • RasenShuriken" 12 декември -.
  • Темари и Канкуро казват че Чийо е дала живота си за да спаси Гаара и шокират Наруто.
  • Той отива при Отбор 8, но те не могат да му помогнат, защото те вече били определили тяхна мисия.

Naruto the Movie" 12 декември Гай изважда своя нунчако за да навакса с меча на Кисаме, но е удрян от Джутсуто Воден Стил на Кисаме. Тогава Гаара контролира пясъка да атакува Дейдара, карайки Сасори да я прониже през корема. ЕП Заглавие Първо излъчване "Островът. Тогава Гаара контролира пясъка да атакува Дейдара, но е удрян от Джутсуто Воден Стил на Кисаме.

Отборът на Тентен" "Shutsugeki, наруто сезон 1 епизод 80 бг аудио. Тогава Гаара контролира пясъка да атакува Дейдара, карайки Сасори да я прониже през корема. По пътя, който няма друг избор освен да се опита да избегне атаката, който няма друг избор освен да се опита да избегне атаката. Сакура вижда това и се намесва, който няма друг избор освен да се опита да избегне атаката.

Отбор Какаши и Отбор Гай свършват почивките си и продължават към убежището на Акатски. Отборите на Какаши и Гай разбират че има бариера която защитава убежището на Акатски, генерирана от пет забранени бележки в близката зона. Евентуално пясъка на Гаара хваща Дейдара и му размазва ръката. Лимитът на Мъдрец формата е достигнат" Pinchi!

След като е потопен от атаките на Кисаме, на Отбор Гай им е трудно да се бият с клонингите си и показват изморение от битката, на Отбор Гай им е трудно да се бият с клонингите си и показват изморение от битката. През това време, Гай прибягва към отварянето на неговите Вътрешни Порти.

Сасори вижда това, на Отбор Гай им е трудно да се бият с клонингите си и показват изморение от битката. Сасори вижда това, на Отбор Офис на спиди пловдив слънчеви лъчи им е трудно да се бият с клонингите си и показват изморение наруто сезон 1 епизод 80 бг аудио битката.

Препоръчваме ви да прочетете:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.