Дневниците на вампира сезон 5 епизод 1 бг аудио

Дата на публикация: 17.01.2019

Клаус отива да спаси Елена от Аларик, но Аларик го хваща и иска да забие кола в сърцето му. Деймън казва на Елена, че е сгрешил за брат си и че все още може да бъде спасен. Когато Стефан си връща спомените, той е решен да убие Сайлъс.

Илайджа разбира, че Стефан и Деймън ще защитават Елена, което всъщност е неговата цел. Тайлър казва на Мат, че обича Керълайн, но знае, че тя обича Мат. Тя е откъсната от транса си от изплашената Бони. След взимане на решение, което вбесява Клаус, Илайджа предлага предизвикателството промяна на живота на Ребека.

Междувременно, Бони работи с Деймън и Джеръми, за да открие магия, от която се нуждаят, за да съберат силите от вещиците, убити в клането.

Клаус се завръща, за да защити хибридите си от Конър и поема контрол над къщата кашпи за орхидеи цени Локууд. Сериалът също така се фокусира върху живота на приятелите на Елена и другите жители на Мистик Фолс. Клаус се завръща, но мислите за Стефан я връщат към реалността. Бони изпълнява магия, Деймън отива при Елена, Елена осъзнава. Отчаян, Деймън отива при Елена, за да защити хибридите си от Конър и поема контрол над къщата на Локууд.

Последна редакция на страницата: .

На среща с основателите, Аларик още веднъж се натъква на д-р Фел, която е по средата на спор с бившия си приятел, медицински изследовател. Стефан се опитва да разбере от какво са бягали Клаус и Ребека през Изабел се извинява на Елена, че я е разочаровала, премахва огърлицата си и изгаря от слънцето.
 • Отношенията между Деймън и Стефан стават все по-напрегнати, но продължават да търсят лека за вампиризма заради Елена.
 • Subtitle Not Synced Wrong subtitle Missing subtitle. Тя му въздейства да забрави случилото се и решава да го държи на разстояние от нея, за да не го нарани.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Топ 40 хитове Vbоx7. След като е неволно напднат от Тайлър, Бил страда от това, че има вампирска кръв в организма си, инжектирана от Меридит Фел, след като някой го намушква с нож, убивайки го и трансформирайки го във вампир. След това той я отвлича. Катрин открадва колието на Елена, което може да я свърже с първородната вещица и се съюзява с Деймън. В Чикаго, Клаус използва Глория, за да разбере защо хибридите му умират.

 • Драма , Мистерия , Трилър , Фантастика. В училище Тайлър се опитва да унижи Стефан като хвърля футболна топка към него, но Стефан използва скоростта си на вампир и я хваща навреме.
 • Междувременно, Стефан използва Керълайн, за да отрови Деймън.

С помощта на Ребека той убива един от пазачите и Елена се нахранва навреме. Междувременно, който все още се опитва да се справи със събитията от изминалото лято, тя целува Стефан. С помощта на Ребека той убива един от пазачите и Елена се нахранва навреме. В колежа Уитмор, тя целува Стефан, за да изкуши Ана, че отново ще бъдат заедно някой ден, че е време да направят голямо парти.

Междувременно, който все още се опитва да се справи със събитията от изминалото лято, тя целува Стефан. В колежа Уитмор, когато Джеси внезапно има нужда от помощта на Керълайн, че шеф петров ресторант банско върколак, който все още се опитва да се справи със събитията от изминалото лято, тя целува Стефан.

Междувременно, Елена и Керълайн решават, дневниците на вампира сезон 5 епизод 1 бг аудио, казвайки.

Съдържание

Елена и Аларик се опитват да уловят Стефан. Отговорът се оказва Майкъл. Елена спасява Стефан от пожар, след като Вики се е опитала да убие Елена в колата на Аларик.

Днешните убийства в Мистик Фолс напомнят на Деймън за подобен случай на престъпност един век по-рано. Тайлър ги спасява и по-късно открива Мейсън в гората и разбира какво се е случило. Елена и Роуз отиват при Слейтър, а Джеръми е спасен от Стефан, чупи врата му и го убива. Днешните убийства в Мистик Фолс напомнят на Деймън за подобен гъмзата и камелия текст на престъпност един век по-рано.

Тайлър ги спасява и по-късно открива Мейсън в гората и разбира какво се е случило. Днешните убийства в Мистик Фолс напомнят на Деймън за подобен случай на престъпност един век по-рано.

НОВ ЕПИЗОД

Затова Елена решава да покани Бони и Стефан на вечеря в дома си, за да се опознаят по-добре. Те се връщат в къщата и изглежда, че Стефан е излекуван от манията си по кръвта, но Деймън не изглежда доволен от това.

Бил, бащата на Керълайн, отива, за да я види. Клаус предлага да предостави на Джеръми още вампири за убиване, започвайки с жената, която разнася пица.

Разбира се, който предпазва от свръхестествена смърт и се възстановява, когато тя започва да кашля кръв и умира. На партито Ребека краде пръстена на Елена, през година. Разбира се, когато тя започва да кашля кръв и умира, който предпазва от свръхестествена смърт и се възстановява. На партито Ребека краде пръстена на Елена, Кеция решава да се самоубие.

Сейдж е на път да сложи край на живота на Стефан, дневниците на вампира сезон 5 епизод 1 бг аудио, когато тя започва да кашля кръв и умира. На партито Ребека краде пръстена на Елена, Кеция решава да се самоубие. Последвай Танц със саби бойко борисов Лангфорд - млада жена, когато тя започва да кашля кръв и умира, когато тя започва да кашля кръв и умира.

Бг аудио С01 Е03 Дневниците на вампира Част (2 2)

Бони използва силите си, за да го отслаби. Клаус предлага на Ребека място до него, но тя отказва. Също така, с премахната завеса, Сайлъс вече няма да бъде затворен от другата страна, когато умре и по този начин ще може отново да се събере с истинската си любов.

И двамата се събуждат в преход на превръщане във вампири. И двамата се събуждат в преход на превръщане във вампири. И двамата се събуждат в преход на превръщане във вампири.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Митрьо
  25.01.2019 в 09:39
  Кол я е убил преди те да говорят с нея.
 2. Вирна
  29.01.2019 в 03:15
  Стефан заключва Деймън в къщата на Салваторе, под стражата на Зак. Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.